Tuesday, January 12, 2010

CrOcs~KasTaM~







Ha..Ni aku nak story sket..
haritu aku beli kasut crocs ni..
Model RiO (Crocskan banyak Model)
aku tertarik sebab harga dia murah beb.
aku try la..
Ngoks!!Sedap pakai !
aku pun ready nak beli disaksikan oleh Shikin..
(tempat terpaksa dirahsiakan)
yang xtahannya masa aku dok try2 jalan 2..
akak tu sambil dok pomot sakan la..
" kat luar mahal dik..beli la rugi xbeli"
shikin pon sokong cakap akak tu..
pastu membe aku ni tanye la
akak tu..
"xde kaler lain ke..bukan banyak kaler lagi ke"
akak tu jawap..
" ni je yang ada dik..susah skrg...kastam kacau"
soit tol!!
patot la murah beb!
kasut seludup upanye...
xper ah...aku xsalah pon ngan kastam..
xder kena mengena...hahahaha..
jadi aku pon beli...
toing...toing...toing.....
aku ingat ni kasut cilok...
aku pon xpasti...
balik aku check tenet...
salah satu ciri2 crocs yang cilok
ialah kat tapak kasut tukan ada perkataan
"boulder colorado"
kalo  asli after boulder tu ade koma baru colorado..
kalau cilok after boulder ade titik  baru colorado..
asli : boulder,colorado
cilok: boulder.colorado
aku pon belek labawah kasut aku tu..
ade koma..
hahaha...
aku pon xtau asli ke cilok...
kadang2 leh je cilok pon wat betol2 cam asli...
yang penting aku dah beli..
murah...
n sedap pakai..
ni gambar aku amik kat tenet...
sebab aku mls nak snap gambar kasut aku betol..
tapi pesyen gni la kasut aku beli tu..
hitam...tapi kasut aku tapak putih..
jadila cam tahi cicak..







4 pengkritik:

::..ikin..:: said...

haha. bkn i yg goda u soh beli ye. u yg tergoda sendiri. hahahahaha

zidah mdtahir said...

x nmpak pkai pon wedges nii...

CiKGu ZiRa said...

baru beli...baru pakai skali..tu pon p jalan ke pusan jek ..hahahahhaa....shikin yang slalu goda zira bli barang ok...dari mula first yer lagi...shikin yg bersalah!;p

::..ikin..:: said...

tidak!!!! ;p
hahaha. i xbersubahat dlm proses menghabiskan duet u ye. haha